Ramirent Ylivieska avoinna ma-pe 7-16.30

Palvelumme

Ramirent vuokraamo

Ylivieskan konevuokraamosta löytyy kaikki tarvittava rakentamiseen ja remontointiin: pienet rakennuskoneet, nostimet, telineet, maanrakennuskoneet, sähköistyksen tuotteet ja paljon muuta. Saatavillasi on Ramirentin koko laaja tuote- ja palveluvalikoima. Palvelemme rakennusalaa, kunnossapitoa, teollisuutta, tapahtumia, julkishallintoa ja kotitalouksia. Tervetuloa vuokraamoon, jossa asiantunteva henkilökunta auttaa sinua sopivan koneen valinnassa ja opastaa sen turvallisen käytön!
 

Nostotyöt 

Autossamme on 40:n tonnimetrin PM 40SP nosturi, jossa ulottuvuus n. 20 metriä. Tällä voimme suorittaa myös asennusnostoja.
 

Hajunpoistot

Teemme hajunpoistot ja allergiadesinfioinnit ajoneuvoihin ja kiinteistöihin takuutyönä lähes 15-vuoden kokemuksella. 
 

Vuokrakalusto

Ramirentin laajan valikoiman lisäksi meillä on myös omaa vuokrattavaa kalustoa mm. kantojyrsin, Yanmar B25V- kaivinkone, taukotiloja sekä pienempiä työkaluja ja -koneita.
 

Suurtehoimurointi

Suurtehoimurointi on nopea, tehokas ja lähes pölytön tapa poistaa vanhat eristeet remonttikohteesta. Imurillamme onnistuu mm. sahanpurun, puhallusvillan, hiekan, sammaleen, jyvien ym. kuivien aineiden poisto. Suurtehoimuroinnin avulla sisäilman laatu paranee ja pääsee näkemään mahdolliset remontin tarpeet vanhojen eristeiden alta. Myös esimerkiksi rehupelletin siivoaminen käy suurtehoimurilla helposti.